Specials

Unieke woningen met een groot dakterras
Oppervlakte  ca. 105 m2  - 176 m2

Speciaal voor liefhebbers van wonen met een heerlijke buitenruimte hebben wij deze drie unieke woningen ontworpen. Een fraaie entree aan de straat en een groot dakterras zijn kenmerken van deze woningen, die het summum van Urban Living zullen worden. De bijzondere lay-out van de woningen spreekt voor zich en zegt vaak meer dan 1000 woorden.  

Om je even op weg te helpen leiden we je graag even rond door de drie woningen. Bouwnummer 79 heeft drie verdiepingen. De begane grond is meer dan 50 m2 en vrij te gebruiken als woonkamer, leef/eet keuken of als werkruimte. De eerste verdieping grenst aan het op het zuiden gerichte dakterras van wel 30 m2. Deze verdieping kan je als living gebruiken indien je op de begane grond wil slapen, of misschien wel werken. De drie slaapkamers met badkamer tref je op de bovenste verdieping.

Bouwnummer 80 heeft eveneens drie verdiepingen. Op de begane grond, naast de ontvangsthal, is een unieke verhoogde kamer aanwezig. Deze kamer kun je gebruiken voor werk, hobby of als extra slaapkamer. Je ontvangt er je gasten met veel privacy; ze hebben zelfs hun eigen gastentoilet. Via de trap kom je op de eerste verdieping met badkamer en twee ruime slaapkamers. De derde, of zo je wil, vierde slaapkamer bevindt zich op de bovenste verdieping. Hier tref je ook de woonkamer, keuken en tweede badkamer en een groot en zeer zonnig dakterras aan.

Bouwnummer 81 is even uniek in zijn soort. Met drie slaapkamers op de eerste verdieping, de keuken, woonkamer en een groot dakterras heb je alles bij elkaar. De entree is gelegen op de begane grond. En ja, .. het terras ligt op het zuiden.

Specificaties
•    Woninggrootte bouwnummer 79 ca. 176 m2
•    Woninggrootte bouwnummer 80 ca. 155 m2
•    Woninggrootte bouwnummer 81 ca. 105 m2
•    Dakterrassen op het zuiden
•    Minimaal 3 slaapkamers
•    Ruime badkamer
•    Bouwnummer 80 heeft 2 badkamers
•    Parkeerplaats in de parkeergarage

Interesse in een special? Maak een account aan!