...

Noord

Specials

Op deze gevel tref je 2 van de 3 speciale unieke woningen die ontworpen zijn voor echte liefhebbers. Belangrijke kenmerken van deze woningen zijn de entree(s) op straat niveau en de grote dakterrassen op het zuiden. Voor elk van deze twee woningen is de indeling naar eigen smaak op talloze manieren in te vullen. Een mix van wonen en werken kan perfect in deze woningen. Je hebt alles bij elkaar met een lekker groot dakterras op het zuiden.   

Stadswoningen

Aan de noordzijde van het plan liggen 6 royale stadswoningen met een tuin op het zuiden. Deze prachtige gezinshuizen hebben een split level indeling op de begane grond. Hierdoor zijn er veel mogelijkheden voor alternatieve indelingen. Je betreed de woning vanaf de straatzijde en hebt daar meteen een echte vestibule (ontvangsthal) met hoog plafond. Zo kun je iedere visite op het juiste niveau ontvangen. Aan de kant van de binnentuin hebben de woningen een grote glazen pui met toegang tot het eigen terras. 

Appartementen

Op deze gevel kunt u 12 bijzondere appartementen selecteren. Elk van de woningen beschikt over een royaal balkon. Het appartement op de begane grond beschikt over een verhoogd terras aan de voorzijde waarvan je schitterend over de Amerikavaart uitkijkt.

Bekijk het aanbod
...

Oost

Stadswoningen

Aan de oostzijde van het plan tref je 5 royale stadswoningen met een tuin op het westen. Deze prachtige gezinshuizen hebben een split level indeling op de begane grond. Hierdoor zijn er veel mogelijkheden voor alternatieve indelingen. Je betreedt de woning vanaf de straatzijde en hebt daar meteen een echte vestibule (ontvangsthal) met hoog plafond. Zo kun je iedere visite op het juiste niveau kunt ontvangen. Aan de kant van de binnentuin hebben de woningen een grote glazen pui met toegang tot het eigen terras. 

Specials

Deze unieke woning is speciaal voor de liefhebber ontworpen en kenmerkt zich door zijn entree op straatniveau en heeft een groot dakterras op het zuiden. De indeling is naar eigen smaak op talloze manieren in te vullen. Een mix van wonen en werken kan perfect uit in deze woning. Je hebt alles bij elkaar met een lekker groot dakterras op het zuiden. 

Bekijk het aanbod
...

Zuid

Grachtenwoningen

Aan de zuidkant van het plan verrijzen 7 riante grachtenwoningen met maar liefst 4 woonlagen en 5 slaapkamers. De voorzijde van de woningen krijgen een verhoogd terras (bel-etage) waarvan je een schitterend uitzicht hebt over de nieuwe gracht. De achterzijde beschikken de woningen over een eigen terras dat toegang biedt tot de collectieve binnentuin. Er zijn tal van mogelijkheden om van deze woning je droomwoning te maken. 

Appartementen

Op dit deel van het gebouw tref je 14 bijzondere appartementen. Elk van deze woningen beschikt over een royaal balkon of loggia dat op het zuiden of westen is georiënteerd. Op de begane grond beschikken de appartementen zelfs over een ruim verhoogd privacy biedend terras.

Bekijk het aanbod
...

West

Appartementen

Aan de Amerikavaart worden 40 bijzondere appartementen gerealiseerd. Alle appartementen beschikken over een royaal balkon op het westen. Op de begane grond beschikken de appartementen zelfs over een verhoogd terras, waardoor je schitterend uitkijkt over de Amerikavaart. Aan de achterzijde van de appartementen tref je een tweede terras aan dat direct toegang biedt tot de gezellige collectieve binnentuin.

Bekijk het aanbod